Dorty
Rozdělení
- Krémové
- Šlehačkové
- Ovocné
Náplně
Druh náplně | Složení | Alergeny |
---|---|---|
Vanilková | Vanilkový pudink, máslo | 7 |
Ořechová | Vanilkový pudink, máslo, mleté vlašské ořechy | 7, 8 |
Kakaová | Vanilkový pudink, máslo, kakao | 7 |
Čokoládová | Vanilkový pudink, máslo, čokoláda | 7 |
Tvarohová | Máslo, tvaroh, moučkový cukr | 7 |
Nugátová | Máslo, lísko-oříškový krém | 7, 8 |
Šlehačka (bílá, neslazená) | Smetana | 7 |
Šlehačka (tmavá) | Smetana, kakao, moučkový cukr | 7 |
Pokud si neřeknete jinak, vždy bude použit vanilkový krém.
Korpusy
Druh korpusu | Složení | Alergeny |
---|---|---|
Světlý korpus | Vejce, cukr, polohrubá mouka | 1, 3 |
Tmavý korpus | Vejce, cukr, polohrubá mouka, kakao | 1, 3 |
Ořechový korpus | Vejce, cukr, polohrubá mouka, mleté vlašské ořechy | 1, 3 |
Čokoládový korpus | Vejce, cukr, polohrubá mouka, čokoláda | 1, 3 |
Pokud si neřeknete jinak, vždy bude použit světlý korpus.