Dorty
Rozdělení
- Krémové
- Šlehačkové
- Ovocné
Náplně
| Druh náplně | Složení | Alergeny |
|---|---|---|
| Vanilková | Vanilkový pudink, máslo | 7 |
| Ořechová | Vanilkový pudink, máslo, mleté vlašské ořechy | 7, 8 |
| Kakaová | Vanilkový pudink, máslo, kakao | 7 |
| Čokoládová | Vanilkový pudink, máslo, čokoláda | 7 |
| Tvarohová | Máslo, tvaroh, moučkový cukr | 7 |
| Nugátová | Máslo, lísko-oříškový krém | 7, 8 |
| Šlehačka (bílá, neslazená) | Smetana | 7 |
| Šlehačka (tmavá) | Smetana, kakao, moučkový cukr | 7 |
Pokud si neřeknete jinak, vždy bude použit vanilkový krém.
Korpusy
| Druh korpusu | Složení | Alergeny |
|---|---|---|
| Světlý korpus | Vejce, cukr, polohrubá mouka | 1, 3 |
| Tmavý korpus | Vejce, cukr, polohrubá mouka, kakao | 1, 3 |
| Ořechový korpus | Vejce, cukr, polohrubá mouka, mleté vlašské ořechy | 1, 3 |
| Čokoládový korpus | Vejce, cukr, polohrubá mouka, čokoláda | 1, 3 |
Pokud si neřeknete jinak, vždy bude použit světlý korpus.











